Вести

ПОДРШКА ГО ПУПС БОР СРПСКОЈ НАПРЕДНОЈ СТРАНЦИ

Партија уједињених пензионера Србије (ПУПС) пружиће, на предстојећим републичким и локалним изборима 3. априла, пуну подршку Српској напредној странци, речено је данас на заједничкој конференцији за новинаре ове две политичке опције.

Према речима Зорана Миладиновића, председника Градског одбора ПУПС-а у Бору, ова странка је у претходном периоду имала одличну сарадњу са Српском напредном странком и очекује да се тако настави и да заједничким снагама додатно побољшају услове живота за све грађане Бора.

Драго ми је да све већи број странака и удружења грађана на републичком и локалном нивоу даје подршку листи „Александар Вучић – Заједно можемо све“ јер је то доказ да смо досад чинили праве ствари, у прилог чему говоре и резултати којима се можемо похвалити у претходне четири године. Подршка ПУПС-а је свакако значајна јер је за нас јако битно да пензионери како у Србији, тако и у Бору, осећају промену квалитета и услова живота набоље, а ми се можемо похвалити да смо много тога урадили како бисмо квалитет живота свих наших суграђана подигли на један виши ниво“, рекао је приликом конференције за новинаре повереник Српске напредне странке у Бору Александар Миликић.

Он је додао и да је у Бору до сада много урађено на уређењу градских и сеоских месних заједница, асфалтирано је више од 120 километара путева и урађено готово 70 километара водовода, са циљем да се подигне квалитет живота и тако ће се наставити и даље, нагласио је Миликић.