Саопштења

САОПШТЕЊЕ ГО СНС БОР

Срамно и дивљачко понашање представника опозиције у Народној скупштини Србије показало је још једном да им ништа није свето, а посебно да их није брига за грађане.

САОПШТЕЊЕ ГО СНС БОР

Сведоци смо да се болесне претње и најмоструозније увреде увек појаве након објављивања позитивних и добрих вести за Србију.

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ГО СНС БОР

Свим верницима Српске православне цркве и Епархије тимочке Градски одбор Српске напредне странке у Бору честита Васкрс, највећи хришћански празник који радосно дочекујемо у кругу својих најближих.

САОПШТЕЊЕ ГрО СНС БОР

Поново бесрамни напади на породицу Александра Вучића, коме пружамо безрезервну подршку да издржи и истраје у борби за стварање успешне и јаке Србије, без обзира што таква појединцима смета.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГО СНС БОР

Изгледа да опозиција најслађе борбе за фотељу води управо у тренуцима када се председник Александар Вучић бави веома важним питањима за Србију, а лажне патриоте попут Милоша Јовановића и његовог потрчка Половине користе прилику да позивају на убиство председника мислећи да ће тиме обезбе

САОПШТЕЊЕ ГРАДСKОГ ОДБОРА СРПСKЕ НАПРЕДНЕ СТРАНKЕ У БОРУ

Сретење - тако велики празник за Србију и српски народ, а тако мали за лажне родољубе који су и овог пута, на вероватно најгнуснији начин до сада, показали своје право лице газећи српску заставу и директно позивајући на убиство председника Александра Вучића.

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Бор

Постоје тренуци када цео наш народ и држава морају бити јединствени у борби за државне и националне интересе. Сада је тај тренутак. Сада је тренутак да сви заједно дамо пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу у борби за државне и националне интересе.

Pages