Саопштења

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Бор

Постоје тренуци када цео наш народ и држава морају бити јединствени у борби за државне и националне интересе. Сада је тај тренутак. Сада је тренутак да сви заједно дамо пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу у борби за државне и националне интересе.

САОПШТЕЊЕ ГО СНС БОР ПОВОДОМ ИЗНЕТИХ НЕИСТИНА ОД СТРАНЕ ОПОЗИЦИОНИХ ОДБОРНИКА

Поводом неистина изнетих данас испред градске куће од стране одборника опозиције Далибора Јовића на рачун рада повереника ГО СНС Бор и градоначелника Бора Александра Миликића и најновијих увредљивих коментара објављених на друштвеној мрежи Фејсбук недвосмислено показују да су изречене оп

ГО СНС БОР ОСУЂУЈЕ ЧИН ВАНДАЛИЗМА И НАТПИСЕ УПУЋЕНЕ ГРАДОНАЧЕЛНИКУ АЛЕКСАНДРУ МИЛИКИЋУ

Градски одбор Српске напредне странке у Бору најоштрије је осудио чин вандализма и натписе који су осванули на фасадама неколицине институција и школа у граду, а који се директно тичу члана градског одбора и градоначелника Бора Александра Миликића.

ГРАДСКИ ОДБОР СНС ПРОСЛАВИО СЛАВУ "СВЕТА ПЕТКА"

Данас обележавамо Свету Петку, чије нас врлине уче најважнијим људским вредностима, нарочито у овим временима када се читав свет па и Србија боре против опаке болести и када нам је одговорност према себи и другима потребнија него икада.

БЛАГОЈЕ СПАСКОВСКИ ЧЕСТИТАО БОБАНУ НИКОЛИЋУ ОСВАЈАЊЕ СРЕБРНЕ МЕДАЉЕ

Врхунски резултат који је постигао наш млади суграђанин Бобан Николић на светском кик - бокс шампионату освојивши сребро, најбољи је доказ да Бор није само рударски град. Наш Бобан је показатељ у ком правцу и којим путем треба да се иде до успеха.

ГО СНС Бор осуђује нападе на породицу председника Александра Вучића

Kада је неко добар и успешан, и када политика и начин на који води земљу има велике одјеке у светској јавности, као што је политика председника Александра Вучића, онда не чуди што је мета сталних напада.

Ускршња честитка

У име Градског одбора Српске напредне странке Бор, и у своје име честитам највећи хришћански празник свим грађанима Бора који славе васкрсење Христово, са жељом да празничне дане проведу у миру и срећи.

Преминуо Далибор Орсовановић

Данас нас је, у 44.години живота напустио наш драги пријатељ Далибор Орсовановић. Отишао је најбољи међу нама. Напустио нас је велики човек који се увек истицао својом скромношћу, радом и залагањем.

Pages