Саопштења

ГО СНС Бор осуђује нападе на породицу председника Александра Вучића

Kада је неко добар и успешан, и када политика и начин на који води земљу има велике одјеке у светској јавности, као што је политика председника Александра Вучића, онда не чуди што је мета сталних напада.

Ускршња честитка

У име Градског одбора Српске напредне странке Бор, и у своје име честитам највећи хришћански празник свим грађанима Бора који славе васкрсење Христово, са жељом да празничне дане проведу у миру и срећи.

Преминуо Далибор Орсовановић

Данас нас је, у 44.години живота напустио наш драги пријатељ Далибор Орсовановић. Отишао је најбољи међу нама. Напустио нас је велики човек који се увек истицао својом скромношћу, радом и залагањем.

ПОВЕРЕНИШТВО ГО СНС БОР ОСУЂУЈЕ УВРЕДЕ НА РАЧУН КЋЕРКЕ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА

Нико не може остати имун на болесне констатације припадника Двери, Сибина Вукадиновића, који је на друштвеним мрежама објавио своја болесна размишљања, од којих се сваком нормалном човеку диже коса на глави.

НАСИЉЕ НАД ДЕЦОМ ЗАСЛУЖУЈЕ НАЈСТРОЖУ КАЗНУ

Као повереник одбора Српске напредне странке у Бору имам одговорност и у исто време осећам потребу да најоштрије и без икакве задршке осудим насиље над децом које се десило у Бору у једној стамбеној згради. Српска напредна странка никада није нити ће подржавати насиље..

Пуна подршка Александру Вучићу

Повереништво Српске напредне странке Бор пружа пуну подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу у напорима које улаже за очување територијалног интегритета Србије и залагању за просперитет и бољи живот свих наших грађана.

Pages