Саопштења

ГО СНС БОР ОСУЂУЈЕ ЧИН ВАНДАЛИЗМА И НАТПИСЕ УПУЋЕНЕ ГРАДОНАЧЕЛНИКУ АЛЕКСАНДРУ МИЛИКИЋУ

Градски одбор Српске напредне странке у Бору најоштрије је осудио чин вандализма и натписе који су осванули на фасадама неколицине институција и школа у граду, а који се директно тичу члана градског одбора и градоначелника Бора Александра Миликића.

ГРАДСКИ ОДБОР СНС ПРОСЛАВИО СЛАВУ "СВЕТА ПЕТКА"

Данас обележавамо Свету Петку, чије нас врлине уче најважнијим људским вредностима, нарочито у овим временима када се читав свет па и Србија боре против опаке болести и када нам је одговорност према себи и другима потребнија него икада.

БЛАГОЈЕ СПАСКОВСКИ ЧЕСТИТАО БОБАНУ НИКОЛИЋУ ОСВАЈАЊЕ СРЕБРНЕ МЕДАЉЕ

Врхунски резултат који је постигао наш млади суграђанин Бобан Николић на светском кик - бокс шампионату освојивши сребро, најбољи је доказ да Бор није само рударски град. Наш Бобан је показатељ у ком правцу и којим путем треба да се иде до успеха.

ГО СНС Бор осуђује нападе на породицу председника Александра Вучића

Kада је неко добар и успешан, и када политика и начин на који води земљу има велике одјеке у светској јавности, као што је политика председника Александра Вучића, онда не чуди што је мета сталних напада.

Ускршња честитка

У име Градског одбора Српске напредне странке Бор, и у своје име честитам највећи хришћански празник свим грађанима Бора који славе васкрсење Христово, са жељом да празничне дане проведу у миру и срећи.

Преминуо Далибор Орсовановић

Данас нас је, у 44.години живота напустио наш драги пријатељ Далибор Орсовановић. Отишао је најбољи међу нама. Напустио нас је велики човек који се увек истицао својом скромношћу, радом и залагањем.

ПОВЕРЕНИШТВО ГО СНС БОР ОСУЂУЈЕ УВРЕДЕ НА РАЧУН КЋЕРКЕ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА

Нико не може остати имун на болесне констатације припадника Двери, Сибина Вукадиновића, који је на друштвеним мрежама објавио своја болесна размишљања, од којих се сваком нормалном човеку диже коса на глави.

НАСИЉЕ НАД ДЕЦОМ ЗАСЛУЖУЈЕ НАЈСТРОЖУ КАЗНУ

Као повереник одбора Српске напредне странке у Бору имам одговорност и у исто време осећам потребу да најоштрије и без икакве задршке осудим насиље над децом које се десило у Бору у једној стамбеној згради. Српска напредна странка никада није нити ће подржавати насиље..

Пуна подршка Александру Вучићу

Повереништво Српске напредне странке Бор пружа пуну подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу у напорима које улаже за очување територијалног интегритета Србије и залагању за просперитет и бољи живот свих наших грађана.

Pages