Вести

НОВО САНИТЕТСКО ВОЗИЛО ХИТНОЈ СЛУЖБИ ДОМА ЗДРАВЉА У БОРУ

Служба Хитне медицинске помоћи борског Дома здравља од данас је богатија за још једно санитетско возило. Реч је о возилу Peugeot вредном 6,5 милиона динара, које је Дому здравља Бор донирала компанија „Serbia Zijin Copper DOO“ Бор.

РЕКОНСТРУКЦИЈА ЊЕГОШЕВЕ УЛИЦЕ

Уређење путне инфраструктуре у Бору настављено је асфалтирањем Његошеве улице, која је најдужа и једна од најпрометнијих улица у месној заједници „Ново Селиште“.

РАЗГОВОР СА МЕШТАНИМА МЗ СЛАТИНА

Разговор са мештанима села Слатина био је својеврсна прилика да се сумирају резултати из протеклог периода и да се разговара о актуелним питањима са којима се становници овог села суочавају.

ПОДРШКА ГО ПУПС БОР СРПСКОЈ НАПРЕДНОЈ СТРАНЦИ

Партија уједињених пензионера Србије (ПУПС) пружиће, на предстојећим републичким и локалним изборима 3. априла, пуну подршку Српској напредној странци, речено је данас на заједничкој конференцији за новинаре ове две политичке опције.

САСТАНАК СА МЕШТАНИМА МЗ ТАНДА

Сумирање свега онога што је урађено, као и разговор о плановима за будући период, биле су теме састанка са мештанима сеоске месне заједнице Танда, једном од најудаљенијих села на територији града Бора.

ПОВЕРЕНИШТВО ГО СНС БОР У РАЗГОВОРУ СА МЕШТАНИМА МЗ БУЧЈЕ

Повереници Српске напредне странке у Бору Александар Миликић, Небојша Виденовић и Благоје Спасковски, заједно са првим на листи СНС-а на предстојећим изборима Валдимиром Станковићем и кандидаткињом за Народног посланика Адријаном Пуповац, обишли су још једно село на територији града како

Pages