Вести

Брнабић у Бору: Поносна сам на пензионере и њихово прихватање еУправе

Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас у Бору, да је у претходних седам година влада урадила много на реформи државне управе, да је поносна и срећна што су данас видиљиви резултати напорног рада и додала да је поносна што су пензионери прихватили еУправу.

ОДРЖАН ИНФО ШТАНД У ШАРБАНОВЦУ

Данас је у центру Шарбановца организован инфо штанд Српске напредне странке на коме су повереник ГрО СНС Бор Миливоје Јаношевић, активисти и чланови делили најновији број СНС информатора и остали промотивни материјал.

САСТАНАК МО ГОРЊАНЕ

Радни састанак месног одбора Горњане одржан је у просторијама ове месне заједнице. На састанку је било речи о ономе што је до сада урађено, како у Горњану, тако и у Бору и Србији, у циљу подизања квалитета живота људи који живе на овим просторима.

Пријем грађана у просторијама ГрО СНС Бор

Први дан викенда био је резервисан за разговор са грађанима у просторијама Српске напредне странке у Бору, где су повереници и функционери разговарали са Боранима о свим актуелним темама и питањима са којима се они сусрећу.

ПОВЕРЕНИК ГО СНС БОР АЛЕКСАНДАР МИЛИКИЋ ОБИШАО МЕШТАНЕ ЛУКЕ

Повереник ГО Српске напредне странке у Бору Александар Миликић, са својим сарадницима, обишао је данас село Луку и том приликом са мештанима разговарао о ситуацији у селу и решавању потенцијалних проблема.

НОВО САНИТЕТСКО ВОЗИЛО ХИТНОЈ СЛУЖБИ ДОМА ЗДРАВЉА У БОРУ

Служба Хитне медицинске помоћи борског Дома здравља од данас је богатија за још једно санитетско возило. Реч је о возилу Peugeot вредном 6,5 милиона динара, које је Дому здравља Бор донирала компанија „Serbia Zijin Copper DOO“ Бор.

Pages