Саопштења

ПОВЕРЕНИШТВО ГО СНС БОР ОСУЂУЈЕ УВРЕДЕ НА РАЧУН КЋЕРКЕ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА

Нико не може остати имун на болесне констатације припадника Двери, Сибина Вукадиновића, који је на друштвеним мрежама објавио своја болесна размишљања, од којих се сваком нормалном човеку диже коса на глави.

Подсећања ради, лидер покрета Двери Бошко Обрадовић остаће препознатљив као брутални предводник насилног упада у зграду РТС-а и шиканирању запослених, по рушењу ограда око Председништва, као организатор напада на жене испред Старог двора, као онај који је српском тробојком разваљивао врата Скупштине и симбол попут српске заставе називао „мотком“.

Нема броја пријављеним случајевима насиља и вербалних увреда над женама које су потекле из овог посрнулог покрета, а неретки су и позиви на њихово спровођење у дело.

Још није избледела горчина коју је изазвао извесни подмладак Двери Драган Спасић из Трговишта, који је позивао на отворено силовање супруга и кћери напредњака, а добио је још огавнијег наследника у горе поменутом Вукадиновићу.

Зато и користимо ову прилику, да по ко зна који пут, подигнемо глас против изопачености и насиља којим су у својим деловањима препознатљиви делови опозиције у Србији и затражимо од њих да се неспособни бављења достојанственом политиком оставе породица председника Александра Вучића и свих грађана Србије, да се оставе мајки и деце наше поносне нације и допусте нам да их здраве и спокојне поведемо у будућност достојну живљења и покољења.

Повереник ГО СНС Бор Благоје Спасковски