САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГО СНС БОР

Изгледа да опозиција најслађе борбе за фотељу води управо у тренуцима када се председник Александар Вучић бави веома важним питањима за Србију, а лажне патриоте попут Милоша Јовановића и његовог потрчка Половине користе прилику да позивају на убиство председника мислећи да ће тиме обезбедити себи удобне позиције које ће финансирати управо мрзитељи српске државе.

Позив на убиство, али и директно подривање државних и националних интереса Србије изгледа да су постали свакодневница оних који за своју земљу нису урадили ништа, сем што су се залагали за лажну државу KиМ и тиме директно радили на штету сопствене државе.

Чињеница је да предуго трају позиви на убиство, насиље и смрт председника и крајње је време да то престане. Александар Вучић ће, упркос лажним родољубима и антисрбима, наставити да се бори за своју земљу, за њене грађане и да из дана у дан оправдава поверење које му је указао народ Србије.

Предаја није опција. Живела Србија!

Повереништво Градског одбора Српске напредне странке Бор