Вести

1️⃣. СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА У БОРУ ПРЕДАЛА ПОТПИСЕ ЗА ИЗБОРЕ

Градски одбор Српске напредне странке у Бору, заједно са коалиционим партнерима, предали су рано јутрос Градској изборној комисији прикупљене потписе за подршку листе „Александар Вучић – заједно можемо све“, за предстојеће изборе заказане за 3. април.

Ову изборну листу, која је иначе прва предата ГИК-у у Бору, својим потписом подржало је 565 Борана, а на листи се налази 35 одборничких кандидата. Носилац листе СНС-а у Бору је магистар Владимир Станковић, начелник Борског управног округа који се овом приликом захвалио грађанима, симпатизерима и члановима СНС-а који су дошли и пружили подршку, јер верују у резултате који су остварени у претходном периоду.

Он је навео да се очекују фер и поштени изборе, а грађани у наредном периоду могу да очекују да ће странка презентовати оно што је досас урађено.

"Промовисаћемо програм странке и заједно са нашим грађанима слушајући њихов глас урадићемо све што смо и најавили“, рекао је Станковић. Иначе, Градска изборна комисија у Бору прогласила је изборну листу Српске напредне странке под редним бројем 1. „Александар Вучић – Заједно можемо све“ за предстојеће локалне изборе који ће бити одржани 3. априла.