Вести

Да дишемо пуним плућима

У просторијама Српске напредне странке у Бору, 13.фебруара, одржана је отворена трибина са грађанима Месне заједнице „Бакар“. Као и претходних недељу дана и овом приликом су представници СНС-а у Бору разговарали са грађанима о проблемима у граду и уједно представили програм Српске напредне странке.

Благоје Спасковски, шеф изборног штаба за Борски округ и носилац листе Српске напредне странке за Бор представљајући програм и циљеве које треба постићи истакао је да је приоритет СНС-а запошљавање младих али и завршавање започетих инвестиционих пројеката у Бору, пре свега завршетак изградње Топионице и фабрике Сумпорне киселине како би се обезбедила здрава средина, такође, неопходно је завршити и многе инфраструктурне пројекте у граду.

„Много тога није завршено, али завршићемо. Потрудићемо се и залагати да све што је започето завршимо. Морамо много више радити да би нам било боље. Српска напредна странка је одговорна странка и уз вашу подршку моћи ћемо да остваримо све циљеве“, рекао је Благоје Спасковски.

Српска напредна странка у Бору ће током викенда разговарати са мештанима Бучја, Оштреља, Танде, Луке, Доње Беле Реке, Слатине и Месних заједница „Слога“ и „Нови центар“.

Фото галерија