Вести

ДОНАЦИЈА МЕСНОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ АМБУЛАНТИ У ЗЛОТУ

Чланови месног одбора Српске напредне странке у Злоту прикупили су средства за донацију амбуланти у овом селу, која годинама има проблем са грејањем, посебно током викенда и празника. Грејна тела највише ће значити пацијентима, али и запосленима у овој амбуланти.

"Када смо чули да амбуланта има проблем са грејањем током викенда и празника, када се не пали котао, одлучили смо да прикупимо средства и помогнемо колико можемо. Набавили смо две грејалице за амбуланту и клима уређај за чекаоницу. Тиме ће услови којима ради медицинско особље свакако бити бољи, а још значајније је да ће пацијенти, наше комшије из села, који су болесни и потребна им је помоћ имати боље услове у амбуланти него до сада." - рекао је Златан Мејлановић, кандидат за одборника Српске напредне странке на локалним изборима у Бору.

У име Дома здравља члановима месног одбора СНС-а на донацији се захвалила специјалиста опште медицине доктора Марела Мијуцић. Месни одбор Српске напредне странке у Злоту наставиће и у наредном периоду да добровољним донацијама и прикупљањем средстава помаже стварању бољих услова за живот и рад у овом селу.