Вести

Људи на првом месту

Представници Српске напредне странке у Бору разговарали су данас са грађанима Месних заједница „Север“ и „Стари центар“. У конструктивном разговору са представницима СНС-а грађани су изложили своје проблеме, потребе, сугестије да би живот у овим Месним заједницима али и целом граду био квалитетнији.

Представљајући програм Српске напредне странке, визију њеног лидера, Александра Вучића и циљеве које треба постићи у наредном периоду, Милинко Живковић, шеф изборног штаба СНС-а за Бор истакао је да ће се у будућности радити брже и много више, да ће развој економије бити на првом месту, отварање малих предузећа и развој индустријске зоне што представља предуслов за смањење броја незапослених. Став Српске напредне странке је да се РТБ „Бор“ неће приватизовати, неопходно је наћи стратешког партнера и завршити Топионицу и фабрику Сумпорне киселине како би се грађанима Бора обезбедило чисто небо, здрава средина коју свакако заслужују.

„Ми не обећавамо, ми смо спремни да преузмемо одговорност и да својим напорним радом остваримо реалне циљеве и обезбедимо лепшу будућност нашој деци“, рекао је Милинко Живковић.

Српска напредна странка у Бору ће током викенда разговарати са мештанима Бучја, Оштреља, Танде, Луке, Доње Беле Реке, Слатине и Месних заједница „Слога“ и „Нови центар“.

Фото галерија