Вести

ЛОКАЛНА САМОУПРАВА У СЛУЖБИ ГРАЂАНА

Локална самоуправама у Бору наставља да излази у сусрет грађанима како би услови и квалитет живота у граду и селима био значајно бољи. У складу са њиховим захтевима, али објективним потребама почело је постављање клупа у граду, а приведено је крају и уређење аутобуских стајалишта.

„У граду су завршена сва стајалишта и ограђена стаклом. У преходном периоду није било новца кад су постављна та стајалишта и сад смо их накнадно затворили. Предвиђено је да у 2018. години се одвоје средства за стајалишта према и у самим селима. На тај начин желимо да подигнемо квалитет живота у граду, али и у селима“, рекао је Александар Миликић, председник Општине Бор.

До сада је постављено педесетак клупа, а у плану је још 200.

„Ових дана ће почети постављање парковских клупа по целом граду и селима, а биће постављане нове канте за одлагање смећа. То и јесте суштина, сваки захтев грађана се посебно обради и у сарадњи са локалном самоуправом реши његов проблем.Са више од 3.500 људи сам разговарао свако је добио објашњење“, додао је Александар Миликић.

Уколико Општина Бор није сама у могућности да помогне грађанима упућује их вишим инстанцама и заједничким снагама проналазе набоље решење. Циљ локална самоуправе и јесте да буде и служби грађана.

извор: БОР ПРЕСС