Вести

НИКОЛА СЕЛАКОВИЋ ПОСЕТИО БОР, СНС ПРЕД ГРАЂАНЕ ИЗЛАЗИ СА РЕЗУЛТАТИМА

У оквиру кампање за локалне, парламентарне и председничке изборе, Никола Селаковић, члан председништва СНС, иначе министар спољних послова Србије, посетио је данас Бор.

У разговору са грађанима Бора, активистима странке и локалним страначким руководством, Селаковић је рекао да Српска напредна странка на ове изборе пред грађане Србије и грађане Бора излази са најважнијим, уједно и највреднијим адутом, а то су резултати. Српска напредна странка је странка која има озбиљне и свугде видљиве резултате. Селаковић је уједно и нагласио да на предстојећим изборима очекује да ће се „на одговарајући начин вредновати оно што смо до сада урадили, а уверени смо да смо урадили много“.

Власт у Бору, подсетио је Селаковић, изградила је на десетине километара локалних путева, уложила у изградњу нових водовода, покренут је велики број пројеката и све је видљиво.

“У наредном периоду чека нас још пуно тога, али да бисмо схватили колико је све то важно, а пуно тога нисам набројао, треба да се сетимо 2014. године и оно од чега смо тада кренули: девастирана Србија, економски посустала и поклекла, на ивици амбиса, катастрофалне поплаве, а данас смо у ситуацији да набрајамо сатима шта је све урађено, путеве, улице, школе, Домове здравља…Ипак, пред нама је још пуно пројеката који чекају да буду урађени. Грађани виде и цене промене и резултате, али са правом очекују много више и боље", рекао је Селаковић.

У разговору са чланом председништва СНС-а, Александар Миликић, један од повереника ГО СНС Бор и градоначелник Бора, истакао је да је све што је досад урађено знатно утицало на боље позиционирање Србије како у Европи, тако и у свету.

Урађено је доста тога на нивоу државе, успели смо да смањимо незапосленост, да смањимо јавни дуг Србије, а све то је, између осталог, утицало да повећамо наш углед у свету. Све оно што смо урадили до сада, све оно што радимо и све оно што ћемо урадити, захваљујући озбиљној визионарској, вредној, марљивој и преданој политици коју промовише наш председник Александар Вучић, радимо заједно и зато позивам грађане Бора и Борског округа да 3. априла изађу на изборе и на тим изборима сложно и јединствено заокруже број 1. "Александар Вучић – ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ", како на локалном, тако и на републичком нивоу,” истакао је Миликић.