Вести

Осуда насиља и терора

У циљу одбране локалног парламента од опозиције која покушава насилно да преузме власт и промени изборну вољу грађана, одборници СНС-а, чланови већа, директори предузећа и установа у Бору окупили су се данас у скупштини града и поручили да неће дозволити никоме да угрози рад парламента.

Оскупили смо се да бисмо осудили сваки вид насиља и терора који све чешће у Србији спроводе Ђилас, Обрадовић, Јеремић под изговором да Србија треба да буде боља и да се они боре за демократију, али демократија није анархија. Демократија је оно што се добија на изборима и оно што грађани тада кажу, а у овом случају са преко 60 одсто гласова, су грађани рекли да је Српска напредна странка владајућа позиција и самим тим ми смо се овде окупили да укажемо да ми желимо да јачамо ову државу, да смо овде да ширимо просперитет ове државе изградњом нових путева, болница, отварањем нових фабрика, све са циљем да би млади остајали у нашој земљи градили је и јачали. Осуђујемо свако насиље и терор над државним институцијама“, истакла је Ирена Богдановић, шеф Одборничке групе СНС-а у градској скупштини у Бору.

Одбраном градске скупштине, као највишег тела, носиоца функције локалне власти, у ком се доносе најважније одлуке о функционисању града и животу грађана Бора, брани се пре свега изборна воља грађана као и поверење које су грађани на изборима поклонили владајућој странки, речено је на скупу.