Вести

ОТВАРАЊЕ АПОТЕКЕ У ЗЛОТУ

На иницијативу Српске напредне странке и њених коалиционих партнера отворена је апотека у Злоту. На свечаном отварању у селу, повереник Српске напредне странке у Бору и генерални директор Рударско топионичарског басена Бор  Благоје Спасковски истакао је да више од 3.500 мештана овог села заслужило је апотеку.

Осим што има сталног лекара, ово борско село  од сада има и добро опремљену апотеку. Мештани највећег борског села су изузетно задовољни што не морају да иду по лекове у Бор и захвални су Српској напредној странци на успешној реализацији ове идеје. Апотека у Злоту добро је снабдевена пре свега лековима и оно што је веома значајно, медикаменти се могу се купити и на рецепт.

Отварању апотеке присуствовали су и кандидати за одборнике на листи коалиције „Зато што волимо Бор“ коју предводи Српска напредна странка: председник општине Бор Александар Миликић, директор РББ-а Небојша Виденовић, директор РТВ Бор Владан Нововић, председник Скупштине Општине Бор Видоје Адамовић ,Радмила Зајекесковић и Златан Мејлановић.