Вести

ПОВЕРЕНИК ГО СНС БОР АЛЕКСАНДАР МИЛИКИЋ ОБИШАО МЕШТАНЕ ЛУКЕ

Повереник ГО Српске напредне странке у Бору Александар Миликић, са својим сарадницима, обишао је данас село Луку и том приликом са мештанима разговарао о ситуацији у селу и решавању потенцијалних проблема.

Миликић је нагласио да су стални разговори са грађанима и мештанима веома битни, како би се на тај начин евидентирали проблеми и у складу са тиме направили планови за њихово решавање.

Оно што се могло чути приликом обиласка села и разговора са мештанима јесте да ће се наставити са уређењем атарских путева, договорено је и асфалтирање одређених деоница које ће утицати на побољшање квалитета живота у селу, а било је речи и о прикључењу сеоског водовода у систем ЈKП "Водовод", као и легализацији појединих сеоских објеката.

Обилазак је обележила и посета пољопривредном домаћинству Јанковић који, поред радних обавеза у рударској компанији Зиђин, нису запоставили оне на селу, а успешно се баве и производњом ћумура.

"Зато је јако битно да наставимо са уређујемо наша села и да их развијамо у корак са градом, како бисмо задржали младе људе и омогућили им да се, и поред посла, баве пољопривредом. Хоћемо да иза нас оставимо резултате и да нашим грађанима и мештанима обезбедимо још боље и квалитетније услове за живот", рекао је овом приликом Миликић.