Вести

Пријем грађана у просторијама ГрО СНС Бор

Први дан викенда био је резервисан за разговор са грађанима у просторијама Српске напредне странке у Бору, где су повереници и функционери разговарали са Боранима о свим актуелним темама и питањима са којима се они сусрећу.

Изванредна атмосфера приликом разговора са грађанима показује да политика коју води Александар Вучић даје праве резултате управо јер се ослушкују потребе људи, јер се чује шта је то што народу треба и шта може да се уради како би се побољшао квалитет живота на територији Бора.

"Многи наши суграђани одговоре на бројна питања траже у просторијама Српске напредне странке и управо то оправдава поверење које СНС даје и оно што ради председник Србије Александар Вучић, а онда и сви ми који припадамо овој странци, а налазимо се на одређеним функцијама у Граду. Разговор са грађанима веома је важан, зато што је то начин да чујете све проблеме са којима се грађани сусрећу, а да истовремено чујете шта је то за шта дају иницијативу на самом локалу", рекао је након пријема повереник ГрО СНС Бор Александар Миликић.

Он је додао да многи резултати који су остварени у претходном периоду јесу дела која говоре сама за себе и која ми остављамо за собом, неким наредним генерацијама које долазе.

"Управо као што председник оставља дела која говоре на територији читаве Србије, тако и ми, захваљујући његовој и подршци СНС-а остварујемо, заједно са суграђанима, резултате на локалу и остављамо дела будућим поколењима. Аквапарк, водоводи, канализације, асфалтиране улице, лепша села, то је оно што радимо у договору са нашим суграђанима, а ту су и пројекти које радимо заједно са државом. Све за бољи и лепши Бор", истакао је Миликић.

Да подсетимо, пријеми грађана у просторија СНС у Бору одржаваће се сваког радног дана у времену од 15 до 16 часова, као и викендом од 10 до 11 сати. Заинтересовани грађани разговор могу заказати путем телефона 030/421-275 или доласком на добро познату адресу странке.