Вести

Професор др Милан Бачевић посетио Бор

Представници Српске напредне странке у Бору угостили су проф. др Милана Бачевића, члана Председништава СНС-а. Говорећи о изборној кампањи, Бачевић је нагласио да СНС нема права и није склона лажним обећањима јер оно што и обећа кадра је да испуни.

„Од вас се очекује подршка, од вас очекујемо да нам верујете јер за годину и по дана,вас нико од нас није преварио и то поверење је највећи капитал са којим ми улазимо у недељу, 16.марта, али већ 17.марта стичете право да од нас тражите све оно о чему смо сви ових дана причали, рекао је Бачевић.

Према његовим речима, сви су имали прилике да за време трајања ове Владе од годину и по дана ставе под лупу све активности Српске напредне странке и њених чланова у Влади, од првог потпредседника Владе који је и председник СНС-а до свих министара који су били или који су сада у Влади а које је делегирала Српска напредна странка.

„Нико се од нас у тој странци није обрукао, нико од нас није затечен нити у корупцији или било ком облику криминала, а то је оно што је пробудило наду грађанима Србије, да ће се са том почашћу која прати Србију деценијама уназад коначно обрачунати, једина политичка странка која има снаге за то и има енергије за то“, нагласио је Бачевић.

Фото галерија