Вести

СНС Бор у посети месној заједници Ново селиште

У просторијама МЗ Ново Селиште одржана је отворена трибина Српске напредне странке у Бору. У понедељак, 10. фебруара мештани Старог и Новог Селишта, окупљени у великом броју, изразили су задовољство што им је омогућено да отворено изразе своје потребе.

„Желимо да разговарамо са вама, да се упознамо са вашим потребама. Ми знамо да ове Месне заједнице имају велики број проблема, нарочито инфраструктурне проблеме. Не можемо да обећамо да ће сутра бити боље, можемо само да вам кажемо да ће бити боље ако будемо више и брже радили, заједно.Без напорног рада не можемо остварити циљеве.“ - рекао је присутнима Милинко Живковић, шеф изборног штаба Српске напредне странке у Бору.

Становници Старог и Новог Селишта могу да очекују квалитетнији живот јер ће се Српска напредна странка залагати за бољи животни стандард омладине, запослених, пензионера. Свом снагом решаваће егзистенцијалне проблеме социјално угрожених група- особа са инвалидитетом, многочланих породица, самохраних мајки, старих и болесних грађана. У будућности ће се једнако улагати у све делове града. За обе месне заједнице планирано је решавање горућих инфраструктурних проблема, израда пројеката, завршетак започетих спортских терена, топлификација одређених стамбених јединица у овом насељу, иградња паркинга..

„Александар Вучић тражи подршку, али не да влада већ да ради. Српска напредна странка жели да ради. Чека нас тежак задатак, али верујемо да ћемо уз вашу подршку успети и да ћемо заједно обезбедити чистије небо изнад Бора, нова радна места, боље и лепше сутра за нашу децу“, рекао је Благоје Спасковски.

Фото галерија