Вести

Српска напредна странка у Бору активно шири политичке идеје

У Брестовцу у недељу 9. фебруара представници Српске напредне странке Бор представили су предизборни програм странке.

Испред Српске напредне странке Бор присуствовали су: Благоје Спасковски – шеф изборног штаба Српске напредне странке за Борски округ, Милинко Живковић - шеф изборног штаба Српске напредне странке Бор, Адријана Пуповац, Душан Марковић и Далибор Орсовановић- кандидати за одборнике у Скупштини Општини Бор, Верица Аничић и Ранко Трипић чланови Српске напредне странке Бор.

Благоје Спасковски обратио се мештанима Брестовца речима: “Имаћемо потпуну друштвену одговорност у опредељивању средстава да се развије сваки део општине Бор и побољша живот свих грађана. Александар Вучић поштује све грађане, раднике и пољопривреднике, поштене, вредне људе и добре домаћин“.

Истакнуто је да се Српска напредна странка Бор посебно залаже да се у Брестовцу заврши фискултурна сала у О.Ш. “Станоје Миљковић“, да амбуланта у селу добије доктора и медицинско особље, за нова радна места и развој малих и породичних предузећа, за егзистенцију младих на селу, за улагање у воћарску производњу, унапређење екологије, за чисто село и чисту Брестовачку реку, за решавање комуналних питања...

„Ово нису предизборна обећања већ реални остварљиви циљеви“, рекао је Душан Марковић кандидат за одборника Српске напредне странке Бор из Брестовца. Познато је да радни људи РТБ-а остварују зараду за себе али и да пуне буџет града Бора и Републике Србије. Производња бакра је порасла за више од 14 % у односу на претходни период. РТБ се неће приватизовати , ставови су Српске напредне странке.

Фото галерија