Вести

Сви путеви на подручју Бора проходни, појачано ангажовање зимских служби

Градоначелник Бора Александар Миликић данас је, са својим сарадницима, обишао борско село Слатина како би се уверио у проходност и стање на путевима услед снега који је пао на територији града Бора. Оно што се могло констатовати приликом обиласка радника ЈКП "3. октобар" који раде на рашчишћавању путева јесте да се саобраћај одвија неометано, а градоначелник је овом приликом истакао да све зимске службе раде непрекидно и то у појачаном степену ангажовања.

"У сталној смо комуникацији са грађанима и са Месним заједницама како бисмо на најболји и најадекватнији начин правовремено реаговали, посебно ако на некој локацији постоји захтев за ургентним дејствовањем зимске службе. Можемо рећи да град нормално функционише и да је саобраћај нормалног интензитета, путеви су проходни према свим селима, док се унутар самих села врши чишћење атарских путева, а у граду је појачана активност предузећа "3. октобар" како би се и горњи и доњи делови града боље очистили", рекао је Миликић.

Он је нагласио да је задатак града да у овом периоду омогући несметано одвијање саобраћаја, као и да грађанима обезбеди адекватне услове за кретање услед повећаног снежног покривача.