Вести

Свом снагом за боље сутра

Представници СНС у Бору одржали су у петак, 28. фебруара, отворену трибину у Месној заједници „Рудар“. Присутнима је представљен програм Српске напредне странке као и идеје за које се залаже како би грађани Бора у будућности имали боље услове за живот и рад.

Према речима Благоја Спасковског, лидера СНС-а за Борски округ, Српска напредна странка ће се у будућности залагати за стабилну економију, пре свега за развој малих и средњих предузећа, за развој индустријске зоне у Бору што ће свакако омогућити нова радна места и свакако, наставиће се борба против корупције.

Спасковски је подсетио грађане да је РТБ Бор друштвено одговорна компанија и да ће наставити да брине о грађанима и граду, да ће завршетак Топионице и фабрике Сумпорне киселине донети чисто небо, здраву животну средину али и нова радна места.

На питање грађана каква је судбина РТБ Бор, Благоје Спасковски је нагласио да се РТБ Бор неће приватизовати: „РТБ Бор остаје у власништву Србије, то заслужују грађани Бора“.

Лидер СНС-а за Борски округ позвао је грађане да 16. марта изађу на гласање и дају подршку тиму који ће се борити свом снагом за боље сутра.

„Верујем у визију Александра Вучића, зато вас позивам да у недељу, 16. марта, заокружите број 1 на гласачким листићима и постанете део храброг тима, тима који ће се борити за светлију будућност“, рекао је Благоје Спасковски.

Фото галерија