Вести

Вучић: Само убедљива победа може да допринесе реформама

Лидер Српске напредне странке, Александар Вучић и потпредседница СНС-а, Зорана Михајловић посетили су, 5. марта, Бор. Након обиласка и разговора са пословодством и запосленима у РТБ-у Бор, прошетали су главном улицом и поздравили присутне грађане. Александар Вучић се обратио грађанима Бора испред страначких просторија.

Вучић је нагласио да СНС у Бору очекује убедљиву победу на предстојећим изборима али и да је то избор за будућност или прошлост.Вучић је оценио да је за грађане у Србији важније да им се гарантује политичка стабилност и да у Србији неће бити Украјинског сценарија

"Ми гарантујемо политичку стабилност. Они који су неодговорни и сањају такве сценарије то много више говори о њима него о нама", закључио је Вучић.

Поновио је да пред нама није лак период и да морамо да радимо више, боље и одговорније, како би на крају године грађани видели "светло на крају тунела".

Према речима лидера СНС,најважнији посао у наредном периоду биће борба за повећање запослености, довођење страних инвеститора и ангажовање наших људи да искажу предузетнички дух.

Вучић је најавио прављење националног приоритетног плана, секторске политике чији је циљ да измести најважније индустријске гране у најсиромашније регионе.

„Нећемо дозволити да поједини региони и њихови грађани живе веома лагодно, а у појединим се једва преживљава. Поделићемо богатство равноправно“, нагласио је лидер Напредњака.

Он је позвао гласаче да изађу на изборе и рекао да СНС жели да добије више гласова од свих осталих партија заједно.

„Само убедљива победа може да допринесе реформама", закључио је Вучић.

Фото галерија