Вести

За светлију будућност наше деце

Представници Српске напредне странке у Бору свакодневно су на терену, разговарају са грађанима Бора и представљају програм СНС-а. Велики број мештана Кривеља јуче је имао прилику да се упозна са програмом и циљевима Српске напредне странке.

Српска напредна странка се залаже за стабилну економију, стварања окружења за инвестиције које би донеле више радних места. СНС ће наставити борбу против корупције јер корупција представља препреку економском развоју.

Према речима Благоја Спасковског, шефа окружног изборног штаба,Кривељ заслужује светлију будућност обзиром да је једно од највећих села у општини Бор.

„Ја сам уверен да ћемо имати бољу будућност, боље путеве, воду, здравију и чистију околину...Мој задатак је да завршим Топионицу и фабрику Сумпорне киселине како би смо имали чисто небо. Нашу децу очекује светлија будућност“, рекао је Спасковски.

Спасковски је нагласио да Кривељ као најугроженије село због рударења заслужује велику пажњу и да ће се СНС залагати да се ово село не угаси.

„Кривељ је снага, наша обавеза је да вам обезбедимо услове за пристојан живот. Ми не обећавамо да ће од сутра сви ваши проблеми бити решени, ми вам можемо рећи да ћемо се борити, уз вашу подршку и поврење, да остваримо циљеве у наредном периоду“, рекао је Благоје Спасковски.